Problemet e zakonshme menstruale dhe si t’i menaxhoni ato

Problemet e zakonshme menstruale dhe si t’i menaxhoni ato Periudhat jo gjithmonë shkaktojnë probleme. Por nëse ato janë vazhdimisht shumë të rënda ose të dhimbshme, ose nëse rregullisht shkaktojnë ndryshime të rënda të humorit, mund të prishë ndjeshëm jetën e një personi. Periudhat e parregullta ose të mungesës gjithashtu mund të shkaktojnë vështirësi të mbeten …

Problemet e zakonshme menstruale dhe si t’i menaxhoni ato Lire la suite »